TROFEU CIUTAT DE VILANOVA
MEMORIAL ALFRED MILÀ

El proper 9 de maig del 2021 el Club Piragüisme Inuit i la Federació Catalana de Piragüisme, organitzen el Trofeu Ciutat de VilanovaMemorial Alfred Milà de caiac de mar i que serà la primera prova de la Lliga Catalana del 2021.

La prova estarà oberta a les següents categories i modalitats, tant femenina com masculina:

                   

A la categoria absolut/a hi poden participar tots/es els/les esportistes a partir de la categoria Cadet.

La categoria Sub18 està reservada a esportistes de les categories Cadet i Juvenil. Hi poden participar els/les palistes menors d’edat fins als/les que compleixen 18 anys durant l’any natural en curs.

S’accepta també la participació d’altres modalitats com Paddle Surf o OC1. Es crearà la corresponent categoria i tindran resultats, però aquestes no entraran a la lliga.

Les inscripcions dels clubs s’hauran d’enviar per correu electrònic a la Federació Catalana de Piragüisme abans del dimarts de la setmana de competició a les 14:00 hores. Aquestes s’hauran d’enviar completant el document penjat al web de la FCP amb tota la informació que s’hi requereixi a esportiva@fcpiraguisme.com. No s’acceptaran inscripcions amb altres formats o amb la informació incompleta.

Tota la normativa referent a la Lliga Catalana i a aquesta prova, la podeu trobar al document Invitació i Bases de Participació que podeu trobar en el següent enllaç: INVITACIÓ I BASES

Tots/es els/les participants rebran una gorra record de la prova.